Groepslessen ademwerk- De lessen ademwerk reiken verschillende ademhalingstechnieken aan, elk met een bepaald doel of effect. Ze kunnen worden aangewend om houdingen, gedrag en emoties ...

NIEUWE lessen ADEMWERK september 2018

13 08/2018

Groepslessen ademwerk

- De lessen ademwerk reiken verschillende ademhalingstechnieken aan, elk met een bepaald doel of effect. Ze kunnen worden aangewend om houdingen, gedrag en emoties te helen, om vermoeidheid en fysieke klachten te verlossen. (asthma, pijnbestrijding, trauma). De oefeningnen zijn leuk en plezierig, de voordelen tastbaar en echt. Dit resulteert in meer energie en levendigheid, verkwikking en persoonlijke (veer)kracht.

- De lessen gaan door op woensdag om 20u in de Boembekemolen. We starten op donderdag 13 september. Heb je interesse, dan kan je voor de volledige 14 lessen 154 euro storten op Bodhi - BE70 0635 8770 2625 - Borstekouterstraat 72 - 9630 Zwalm.
MET IN DE VERMELDING : JE NAAM EN VOORNAAM EN ADEMWERK DONDERDAG

News Archive

Hou me op de hoogte!